pe scurt furt pe scurt disparuta pe scurt amenziCercetaţi pentru furt
Doi tineri, bănuiţi că ar fi sustras trei acumulatori auto, au fost depistaţi de poliţişti. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în  perioada octombrie-noiembrie 2014, cei doi tineri, de 13, respectiv 16 ani, ambii din Arad, ar fi sustras prin forţarea capotei, acumulatorii auto de la trei autoturisme, parcate pe raza Cartie­ru­lui Aurel Vlaicu. Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat, pol­iţiştii continuând cercetările pentru stabilirii întregii  activităţi infracţionale a acestora.                          (C.G.)

A dispărut de acasă
Hortensia Celesta Botaş, de 36 de ani, din localitatea Peregu Mic, a dispărut de la domiciliu. Femeia a fost sesizată dispărută de către familie, în cursul zilei de miercuri, dar susţine că aceasta ar fi plecat de a domiciliu din luna aprilie 2013. Aceas­ta are următoarele semnalmente: înălţime 1,50 m, 50 de kg, faţă ovală, păr brunet lung, ochi negri, aluniţă pe faţă. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să sune 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.               (C.G.)

Amenzi în trafic
Poliţiştii rutieri au efectuat mai multe acţiuni având ca scop preve­nirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 268 de amenzi, în valoare totală de 63.000 de lei. Dintre acestea, 129 au fost aplicate pen­tru depăşirea vitezei legale de depla­- sare, 139 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei.           (C.G.)

Recomandările redacției