Descinderi la ADR Vest
Percheziţii de amploare au fost desfăşurate în Bucureşti şi mai multe judeţe, într-un dosar privind posibile fraude cu fonduri europene. Procurorii au descins, ieri dimineaţă, la mai multe adrese. Este vorba des­pre instituţii publice, sedii de firme şi locuinţe. Printre locurile vizate de anchetatori se numără sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională Vest, în a cărei rază de competenţă se află şi Aradul, şi o casă de schimb valutar din Timişoara.                            (C.G.)

Depistat în câteva ore
pe scurt depistatÎn acest sfârşit de săptămână, poliţiştii Postului de Poliţie Şepreuş au identificat un bărbat, bănuit că ar fi sustras un telefon mobil, dintr-un magazin. Poliţiştii au fost sesizaţi, de către un bărbat de 30 de ani, des­pre faptul că persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil, în timp ce se alfa în incinta unui magazin, din localitatea Şepreuş. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, identificarea unui bărbat de 26 de ani, bănuit de comiterea faptei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbatul, profitând de neatenţia victimei, i-ar fi sustras te­lefonul mobil, în valoare de aproximativ 800 de lei, de pe o masă din incinta magazinului. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cer­cetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.                    (C.G.)

A condus alături de Bachus
pe scurt condusUn bărbat, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost depistat în trafic de poliţiştii de la Poliţia Oraşului Chişineu-Criş. Bărbatul de 31 de ani, a fost depistat duminică în trafic, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 794, pe raza localităţii Apateu, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,73 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea probelor biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.                                   (C.G.)

Recomandările redacției