procuro accident
Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu a fost implicat, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie în urma căruia o elevă a liceului din oraş a suferit mai multe fracturi la nivelul coloanei şi al baziunului.
Se pare că magistratul, în timp ce conducea un autoturism în plin centrul oraşului Ineu, din cauza neatenţiei şi a poleiului format pe şosea, a pierdut controlul volanului şi a acroşat adolescenta care traversa pe trecerea de pietoni.
Conştient de urmările accidentului, procurorul a anunţat poliţia, în foarte scurt timp la faţa locului sosind Ambulanţa, care, de altfel, a şi transportat-o pe victimă la Spitalul Clinic Judeţean Arad.
Medicii au diagnosticat-o pe tânără cu mai multe fracturi la nivelul bazinului şi al coloanei şi au decis să o menţină sub supraveghere.
Dat fiind faptul că în acest accident a fost implicat un procuror, cazul a fost preluat de Parchetul Curţii de Apel Timişoara, care, alături de poliţiştii de la circulaţie, vor stabili ce s-a întâmplat.
Magistratul a fost dus, de asemenea, la spital, pentru recoltarea de probe biologice, pentru a se afla dacă a consumat, sau nu, băuturi alcoolice.

Recomandările redacției