Furt din autoturism

Un adolescent, bănuit că ar fi furat bunuri din două autoturisme, a fost identificat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. Ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în noaptea de 20-21.01.2015, prin spargerea geamurilor a două autoturisme aparţinând unei societăţi comerciale,  parcate pe strada Cocorilor, adolescentul ar fi de sustras mai multe bunuri, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei. Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Condamnat la închisoare

Un bărbat, condamnat la un an de închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, a fost reţinut de oamenii legii. Astfel, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, din oraşul Pâncota, care a fost reţinut, el fiind condamnat la pedeapsa de un an de închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei. Conform procedurilor, bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

 

Depistaţi în trafic

În data de 11.02.2015, poliţiştii rutieri au depistat în trafic două persoane care au săvârşit infracţiuni rutiere. Agenţii de poliţie rutieră au depistat în municipiul Arad, un bărbat de 34 ani, din Timişoara, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz având dreptul de a conduce suspendat. Pe raza localităţii Săvârşin,  a fost depistat un bărbat, cetăţean bulgar, în vârstă de 25 ani, care a condus un autoturism marca Mercedes Sprinter, iar la verificările efectuate s-a constatat că era neînmatriculat. În ambele situaţii, pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul rutier.

Recomandările redacției