scoala

Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” se alătură altor sute de şcoli şi organizaţii care sărbătoresc Ziua Siguranţei pe Internet şi promovează folosirea responsabilă a Internetului şi noilor tehnologii de către copii.

Cu ocazia Zilei Siguranţei pe Internet, Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu”, în perioada 10-20 februarie 2015, organizează activități specifice proiectului „Împreună facem Internetul mai bun!”: realizare de afișe, completare de rebusuri, dezbateri, vizionări de videoclipuri. Clasele implicate în derularea acestor activități sunt: a II-a B, a III-a B, a III-a C, a III-a D, a III-a G, a V-a D, a VI-a C, şi a VII-a C, elevii fiind coordonați de profesorii Moțiu Vlad, Hirina Bianca, Ciupa Luciana, Tudor Florentina, Păun Diana, Frățilă Flavia, Miron Sorina și Tămăşan Eugen.

Ziua Siguranţei pe Internet a fost celebrată marţi, 10 Februarie 2015 şi propune tema „Împreună facem Internetul mai bun!”, oferind oportunitatea abordării într-o manieră non-formală a aspectelor pozitive pe care mediul online le are în dezvoltarea copiilor şi tinerilor şi, totodată, a rolului pe care fiecare dintre noi îl avem în crearea unui Internet mai bun.

„Ne bucurăm că la această ediţie a proiectului, şcoala noastră s-a implicat direct, desfăsurând activităţi concrete. Având în vedere că internetul este utilizat tot mai mult, acestea îi ajută pe elevi să conştientizeze că în mediul virtual trebuie să respecte aceleaşi reguli de conduită, ca şi în viaţa reală” declară Prof. Tămășan Petrușca, Director al Școlii Gimnaziale „Aurel Vlaicu” din Arad.

Recomandările redacției