traficant curtici
Nu mai puţin de 193 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate de poliţişti, în decursul unei săptămâni.
Poliţiştii din întreaga ţară au depistat, în perioada 6 – 12 februarie a.c., 123 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 76 minori. Minorii depistaţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.
De asemenea, au fost depistate 70 de persoane urmărite în temeiul legii, dintre acestea 56 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 7 mandate de arestare preventivă, 5 mandate europene de arestare, iar 2 persoane aveau emise pe numele lor sentinţe penale de internare în unităţi spitaliceşti.
Poliţiştii arădeni au depistat, la rândul lor, un condamnat, urmărit national.
„Un bărbat, de 31 de ani, din Craiova, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane a fost depistat, la data de 6 februarie a.c., de polițiștii din Arad, pe raza localităţii Curtici. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Arad”, preciza Biroul de presă din cadrul Poliţiei Române.

Recomandările redacției