Reţinut de poliţişti

Un bărbat, bănuit că ar fi sustras bani dintr-o locuinţă, a fost depistat şi reţinut de poliţiştii de la Poliţia oraşului Lipova. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, la data de 15 octombrie 2014, bărbatul de 30 de ani ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces, într-un imobil de pe raza localităţii Lipova, de unde ar fi sustras dintr-un dulap, suma de 400 de lei şi 100 de euro. Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Cercetaţi pentru furt

Trei tineri, bănuiţi de comiterea unui furt de pe raza cartierului Aurel Vlaicu din municipiu, au fost identificaţi de poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie. În urma cercetărilor s-a stabilit că în data de 8 februarie, cei trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, ar fi sustras o scară din aluminiu, de pe un autoturism parcat pe o stradă din cartierul Aurel Vlaicu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, cei în cauză fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

 

A furat din Căminul Cultural

Poliţiştii Postului de Poliţie Peregul Mare au depistat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt, de pe raza localităţii. Din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbatul de 41 de ani, ar fi pătruns pe uşa lăsată deschisă, în incinta Căminului Cultural din localitatea Peregul Mare, imobil ce se află în renovare, de unde ar fi sustras o maşină de găurit cu acumulator, în valoare de aproximativ 630 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Recomandările redacției