feteSunt puţini cei care au înţeles ceea ce înseamnă Univ Goldiş ICIM pentru Arad. Printre aceştia se află şi SC Optimall Optic SRL, un cola­borator de nădejde al clubului arădean Ieri, „galben-albastrele” au avut parte de o surpriză extrem de plăcută. Reprezentanţii respectivei firme au oferit câte un cadou fiecărei eleve a lui Jose Araujo, res­pectiv perechi de ochelari de soare, plus alte materiale optice necesare, din branduri cunoscute.
„Suntem mândri că putem fi partenerii unui asemenea nume în sportul românesc. Prin gestul nostru am vrut să oferim o energie pozitivă echipei înainte de duelurile dificile care vor urma. Sper ca gesturi de acest fel să fie făcute şi de alte firme din Arad, pentru că Univ Goldiş ICIM este o mândrie a oraşului nostru”, a spus Attila Boroş, director general al Opticall Optic.
„Sunt gesturi importante pentru fete, care atrag un feedback pozitiv. Aceste fete merită aşa ceva. Ţin să le mulţumesc celor de la Optimall Optic în numele fetelor pentru acest gest la început de primăvară” a spus preşedintele Univ Goldiş ICIM, Marcel Urban.

Recomandările redacției