crisan2După Șoimii Pâncota, formația maramureșeană de Liga a III-a care efectuează un stagiu de pregătire la Băile Felix a mai trecut de o echipă din județul Arad. Pe sinteticul din Salonta, CSM Sighetul Marmației a învins-o cu 3-1 pe CS Ineu, la capătul unei partide viu disputate, în special în partea secundă.
Andrei Pușcaș a deschis tabela dintr-un penalty contestat de zărăndani, situațiile de poartă fiind extrem de rare până la pauză. „Wild a pus o contră în careu și s-a considerat că a făcut penalty. Respectăm deciziile arbitrilor, care, în opinia noastră, ne puteau acorda şi nouă măcar o lovitură de la 11 metri”, a menționat Cristian Sculici.
Ineul a revenit pe tabelă după o oră de joc. Georgiu a scăpat pe o contră, a pasat în lateral, la 15 metri, de unde Crișan (foto), proaspăt intrat pe teren, a marcat cu un șut bine plasat. „În special ritmul și jocul nostru la construcție din repriza a doua au fost pe placul meu. Am pasat, am dominat teritorial, am și marcat, dar, totodată, am și ratat destul de mult prin Mașniță, Wild, Filimon sau Stănaia. Meciul l-am pierdut în ultimele 10 minute în fața unei echipe destul de bune de Liga
a III-a”, a adăugat tehnicianul „alb-albaștrilor”.
Într-adevăr, golurile succesului sighetenilor au venit în minutele 81 și 89 de la Bedea și Novosolensky, iar sâmbătă e rândul Sebișului să se afle în fața trupei de pe locul 6 în C5.
CS Ineu a evoluat în formula: Bujor (55 Gorun) – Zdrențan (55 Voștinar), Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Bilia, Georgiu – Kocsis, Stănaia, Filimon – Mașniță (55 Crișan). Din minutul 75, Sculici i-a mai introdus în luptă pe: Cotoc, Șulumberchean, Talpaș, Hrezdac, Tomuț, Bun și Ciobanu. Boldizsar și Popovici au absentat din punct de vedere medical.

Recomandările redacției