chindris-bihorConstant în campionat, mijlocașul care împlinește 24 de ani peste câteva săptămâni a păstrat linia în ami­calele iernii și se anunță același om de bază și în retur. Marius Chindriș lasă impresia că maturitatea fotbalistică e aproape.
– „Kiki”, o serie bună pentru UTA în compania divizionarelor secunde.
– Am întâlnit echipe care și-au spus cuvântul în Divizia B, mai ales Poli, care e pe primul loc. Reșița e pe locul doi, Olimpia Satu Mare e la mijloc, iar Oradea, din punctul meu de vedere nu merită să fie jos. Au tineri de calitate, care-și doresc să scoată echipa din situația asta. Seria bună sper s-o ținem și în campionat. Avem 12 meciuri în care n-avem voie să facem niciun pas greșit.
– Despre seria de 12 meciuri fără greșeală vorbește cam toată tabăra utistă.
– Dacă nu ne gândim să atacăm fiecare meci la victorie, vom avea pro­bleme. Le luăm în serios pe toate. Fiecare echipă care joacă împotriva UTA-ei își propune să joace cât mai bine. Trebuie să le pregătim la fel de bine. Dacă ne menținem concentrarea, nu cred că putem să pierdem acest obiectiv, pe care ni-l dorim cu toții.
– Cum te înțelegi cu Claudiu Tudor la mijloc?
– Are personalitate, ține de minge. E o soluție tot timpul când avem mingea. Începem să ne cunoaștem tot mai bine. Să ne facem treaba și să câștige echipa!
– În iarnă a apărut concurență mai puternică în mai fiecare compartiment.
– E benefic pentru fiecare post. Nu poate să fie nimeni sigur de postul din echipă. Nu e nimeni titular. Fiecare antrenament și fiecare meci demonstrează cât de pregătit ești sau cât de serios vrei să îți câștigi locul în echipă. Toți vrem să jucăm.
– Toate gândurile se îndreaptă spre meciul cu Sebiș?
– Nu, luăm fiecare meci în serios. Până la meciul cu Sebiș mai avem două meciuri grele. Ne vedem de ale noastre, vrem să câștigăm fiecare meci!

Recomandările redacției