furt
Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce procurorii, printr-un probatoriu, au stabilit că se face vinovat de comiterea infracţiunii de furt calificat.
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova au solicitat Judecătoriei Lipova, miercuri, arestarea preventivă a inculpatului Cristian Lingurar (aflat în stare de reţinere), magistraţii Judecătoriei Lipova admiţând cererea procurorilor şi dispunând emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru 30 de zile.
“Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat că în noaptea de 14/15.02.2015, inculpatul a dislocat uşa de la bucătăria unui imobil din localitatea Petriş, a pătruns în interior, de unde a sustras un televizor marca SONY, o butelie de aragaz şi un cablu electric de 50 de m”, preciza Biroul de presă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
Inculpatul este recidivist şi este cercetat în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii acestuia.

Recomandările redacției