lucescuAntrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, marţi seară, după remiza din meciul cu Bayern Munchen, scor 0-0, că este satisfăcut de prestaţia jucătorilor săi şi de rezultat, informează site-ul oficial al UEFA.
„Sunt satisfăcut de prestaţia jucătorilor şi de rezultat. În ultimele două luni şi jumătate am jucat doat meciuri amicale, iar în această seară am arătat bine în teren. Avem în continuare o şansă. Din păcate, nu am reuşit să facem partida pe care ne-am dorit-o, mai ales după elimi­narea lui Xabi Alonso. Nu am reuşit să avem posesia balonului şi am comis câteva erori. Normal, nu suntem la nivel maxim. Aceasta este problema noastră acum, dar în timp o vom remedia. Bayern are stilul ei de joc şi era important să închidem spaţiile atacanţilor lor. Pentru noi a fost prima partidă adevărată din 2015. Bayern are mulţi jucători de experienţă, în timp ce noi suntem o echipă tânără. Dife­renţa este enormă şi este extraordinar că jucătorii mei au ţinut piept unor adversari de această calitate”, a spus Lucescu.
Formaţia ucraineană Şahtior Donţek, antrenată de Mircea Lucescu, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe teren propriu, la Lvov, în compania echipei germane Bayern Munchen, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.
Bayern Munchen a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 65, cand Xabi Alonso a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.
Mijlocaşul spaniol se afla la meciul cu numărul 100 în Liga Campionilor.
Partida retur este programată la 11 martie, când este programată și turul secund al duelului dintre Paris SG și Chelsea. Marți seară, în capitala Franței, scorul a fost 1-1, după reușitele semnate Cavani ‘54, respective Ivanovici ‘36.

Recomandările redacției