rusAstăzi, Roland Nagy își împarte din nou efectivul, după modelul de sâmbătă. UTA are zi cu două meciuri, contra celor de la Luceafărul Oradea și contra celor de la Crișul Chișineu- Criș.
Jumătate din trupa roș-albă ia din nou calea Șiriei, unde, începând cu ora 12,00, e față în față cu bihorenii pe care-i pregătește fostul internațional Zsolt Muzsnay, coleg pe vremuri cu ex-utiștii Mihai Țîrlea sau Pavel Szel la Luceafărul, unde toți împărțeau vestiarul cu Gheorghe Hagi.
La Luceafărul (lider în D Bihor) joacă fostul prim-divizionar Sfârlea, Jude și Tătar, trecuți pe la Național Sebiș, dar și Balla, care a îmbrăcat tricoul echipei ACU Arad. Recent, bihorenii au învins Șoimii Pâncota cu 3-2.
După-amiază, cealaltă parte a UTA-ei merge la Chișineu-Criș, unde înfruntă Crișul lui Mihai „Ole” Roșca. Meciul începe la 16,30.
Programul amicalelor săptămânii continuă vineri, când arădenii primesc vizita bihorenilor de la Crișul Sîntandrei (ori la Șiria, ori pe terenul din Sînnicolau Mic), iar sâmbătă e meci la Timișoara cu Poli.

Recomandările redacției