albaicimUniv Goldiş ICIM Arad s-a chinuit pentru o victorie importantă la Braşov. Una care dacă e să conteze, trebuie dublată astăzi, când, de la ora 18,30, în Polivalentă, vicecampioanele dau un examen pentru podium cu CSU Alba Iulia. Un duel între ocupantele locurilor 3 şi 4 în ierarhia Ligii Naţionale.
„La Braşov am avut un meci greu, pentru că echipa de acolo are baschetbaliste talentate, care joacă bine. Ne-au creat probleme în prima parte, apoi la pauză am reglat lucrurile şi am controlat suficient cât să câştigăm. Dar, victoria trebuie dublată de o alta, mâine (n.a. azi), cu Alba Iulia. Vom face tot ce ţine de noi pentru a păstra locul 3. Pe de altă parte, indiferent de rezultat, nu este sfârşitul lumii pentru nimeni. Dar cum am mai spus, facem totul pentru victorie, e o mică finală pentru noi”, a spus antrenorul Aradului, Jose Araujo.
„E un meci pentru locul trei și o poziție cât mai bună în play-off. În tur am câștigat, avem un ascendent moral. Ne batem pentru șansele noastre”, a replicat Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia.
La nivel de lot, a intervenit o mică problemă pentru vicecampioane. Monica Engelman devenind incertă, datorită unor probleme la gleznă. Alba Iulia vine cu 3 foste componente ale ICIM-ului: Pavel, Toma şi Uiuiu. Să mai spunem că, în tur, în Cetatea Unirii, gazdele s-au impus cu 71-68.

Recomandările redacției