leucutaDupă un sfert de oră echilibrat, UTA și-a creat o primă fază bună: Bulza a scăpat singur spre poarta gazdelor, dar portarul Mucha a ieșit la timp și a reușit să-l blocheze.
Trupa lui „Ole” Roșca a răspuns concret, cu gol: o lovitură de colț s-a dus spre suprafața de poartă, Faur a scăpat din marcaj și a trimis-o cu piciorul în plasă (20).
Același scenariu de luptă intensă s-a derulat până la o nouă ocazie irosită de Bulza (36), avancronică pentru golul egalizator: la ultima fază a reprizei, Turcuș a jucat mingea cu mâna în propria suprafață de pedeapsă și Bandi Mako a indicat penalty. Leucuța a transformat și la pauză s-a intrat cu 1-1.
Distribuția utistă s-a modificat la pauză, Roli Nagy le-a dat drumul tine­rilor de pe bancă, iar infuzia de sânge proaspăt a adus vigoare în ofensivă. După o lovitură de colț, Dobrean a „troznit” bara (47), apoi Gheorghiță a scăpat singur cu portarul, dar nu l-a putut învinge (56).
UTA a preluat conducerea după o pasă frumoasă a lui Leucuța spre
Ghiunghiuș, internaționalul de juniori era la 16 metri ușor lateral dreapta, de unde a trimis direct în vinclu, 1-2 (77). A fost concluzia unei zile cu două victorii pentru roș-albi!
La gazde au absentat Toseschi, Burlacu, V. Fritea și R. Popa.
Crișul: Mucha – Turcuș, Iaroș, Tolan, Ciornei – Covaci, Petrescu, Rus, Petra, Pirtea – Faur. Au mai jucat: Pătroi – Sulea, Pleș.
UTA: Revesz – Ad. Popa, Wild, Blănaru, Suslak – Gheorghiță, Dobrean, Jorza,  Prună – Leucuța, Bulza. Au mai jucat: Ghiunghiuș, Man, Ghergar, Irina, Petrache.

Recomandările redacției