uta-mehedintiSeria a IV-a din Liga a III-a ar putea rămâne cu 12 echipe, după ce semnalele sosite din tabăra Minerului Mehedinți indică abandonul. Cotidianul Ediție Specială scrie că oficialii grupării care a disputat meciurile de acasă la Drobeta-Turnu Severin n-au vizat legitimațiile jucătorilor și le-au oferit acorduri de transfer. Totul din lipsa banilor. Aceeași publicație transmite că FRF încă n-a fost anunțată de retragere, dar șansele ca Minerul să continue și în retur sunt foarte scăzute, iar un caz asemănător cu Tărlungeni e improbabil.
„Din păcate, nu am găsit soluţii pentru finanţarea echipei. De-abia am reuşit să încheiem turul, jucătorii nu au primit decât un salariu şi nu mai voiau să joace fără bani. Nu avem fonduri nici pentru deplasări, nici pentru plata baremului de arbitraj. Trebuia să jucăm la Işalniţa în prima etapă a returului, dar nu avem bani şi nici jucători, ca să ne putem prezenta”, e poziția conducerii redată de sursa mențio­nată.
„Se pare că rămân 11 jocuri, dar noi știm că trebuie să fim pu­ternici și mult mai concentrați. Indiferent de spectacol, de adversari, noi suntem obligați să câș­- tigăm meci de meci, dacă vrem ceva. Lucrurile sunt foarte simple”, a comentat antrenorul utist Roland Nagy.
La jumătatea întrecerii, Minerul Mehedinți ocupă locul 10, cu 8 puncte. UTA a învins-o cu 3-0 la Arad (etapa VII), Ineul a câștigat la Severin cu 2-0 (etapa X). Singura echipă arădeană pe care mehedințenii au încurcat-o e Național Sebiș, 0-0 (etapa III).

Recomandările redacției