bonaÎnainte de confrunatrea de la Pâncota, Daniel Bona era sigur că echipa sa, chiar și în condițiile în care a rămas fără 6 jucători de bază și nu mai are siguranță financiară, va mai acumula puncte în prezenta stagiune.
Primele le-a și luat într-o manieră foarte clară în Podgorie, spre surprinderea antrenorului său. „Nu m-am aşteptat la o victorie în acest meci, dar, câteodată, fotbalul îţi rezervă şi astfel de surprize. Sincer, eu îmi doream de la acest meci să nu ne facem de râs, având în vedere condiţiile din ultimele săptămâni. Am revenit la antrenamente doar de marţi, după opt zile de pauză totală. Ne-au plecat şi jucători, dar ne-am adunat şi iată că fotbalul ne-a rezervat o mare surpriză, una foarte plăcută. Am avut și şansă la 0-0, căci Pâncota a avut două ocazii importante. Din fericire, noi am reuşit să marcăm primii, după aceea – din ce am observat – suprafaţa de joc a împiedicat formaţia gazdă să construiască. Noi ne-am apărat bine, am avut şansă la greşeala portarului lor şi am făcut 2-0, după care jocul s-a terminat. E greu să construieşti ca şi echipă gazdă pe un astfel d egazon. Îmi felicit jucătorii, au dat dovadă de caracter extrem de puternic, nu au cerut niciun ban ca să joace acum”, a spus antrenorul brașovenilor la finalul disputei de la Pâncota.
Dacă eroul partidei, Răzvan Dâlbea, afirma cu tărie că jucătorii își propun să evolueze în play-offul, Daniel Bona a părut ceva reținut. „Noi sperăm să terminăm campionatul, mai ales după acest meci. La începutul sezonului, am avut ca şi obiectiv intrarea în play-off, acum avem doar să încheiem campionatul. Sper ca după această victorie să atragem atenţia, să vină cineva alături de noi să ne sprijine. Domnul primar ne-a făcut o surpriză şi a venit alături de noi la acest meci. Ne-am dorim să se mai rezolve din probleme, nu poţi juca la infinit fără bani. E un grup extraordinar, motivat, foarte bun, cu caracter”, a adăugat „principalul” Unirii.

Recomandările redacției