cuedan2-640x404După ce ieri dimineață, noul antrenor al Pâncotei și-a dus elevii la propria-i bază sportivă pentru un antrenament cu caracter fizic, după-amiază, la Aluniș, Ionuț Popa a avut ocazia să-și vadă elevii la lucru, cu ocazia unui amical diputat în compania Victoriei Zăbrani. Ghidându-se după dictonul că (și) prima impresie contează, „alb-negrii” au tras de ei și au oferit un fotbal plăcut ochiului. Atât cât s-a putut, bineînțeles, ținând cont de suprafața de teren destul de denivelată și vântul puternic.
Desfășurată pe durata a 70 de minute, disputa a fost deblocată de Suciu, care a marcat cu capul din centrarea lui Maghici. Scorul a fost rotunjit în partea secundă de unul dintre fotbaliștii care au mai lucrat cu Ionuț Popa. Alex Sălăjan a marcat în minutele 56 și 61, după ce a recuperat un balon, iar apoi din pasa lui Mitu. Huțanu putea majora tabela, dar ratat din postură de singur cu portarul în două rânduri, la „catedră” fiind același „Bebe” Mitu. De menționat că „șoimul” Fila a apărat buturile Victoriei din minutul 50, având partea sa de vină la unul dintre reușitele lui Sălăjan
Lengyel nu a putut fi utilizat din pricina unei contuzii la genunchi, Dragalina e răcit, în timp ce Carlos Burian absentează în aceste zile de la program tot din motive de sănătate. „Face ceva investigații, nu știu exact de ce, dar nu e la echipă”, a recunoscut Pavel Piroș. Accidentați, Mihai, Bulzan și Rusu rămân în continuare pe margine.
„Șoimii” au evoluat în formula: Pașcalău (36 Fila, 55 Irimia) – Maghici (50 Pantea), Traore, Dubeștean (36 Lung), Siminic – Gavrilescu (50 Huțanu), Issa (55 Dan), Suciu, Fl. Cuedan (36 Mitu) – Polgar (36 Fl. Gîlcă) – A. Voinea (25 Cioablă, 50 Sălăjan). Zăbraniul a răspuns cu: Șubaș – Bistrian, D. Maghici, Avram, Tuculea – C. Gîlcă, Vasinc, Bercu, Hodan, Vereș – Rediș, după pauză mai intrând pe teren: Dolga, Ardelean, Sămoilă și Varga.
Miercuri, pâncotanii se pregătesc pe terenul din Subcetate, după care vor face refacere la Gemi Sport.
Cuedan: „Succes Pâncota, să rămână în obiectiv!”
Antrenorul Dan Cuedan s-a des­părțit luni de Șoimii Pâncota după doi ani și jumătate. Fostul mijlocaș, care a apărat culorile Șoimilor și ca jucător, în a doua jumătate a anilor 90, a preluat banca tehnică de la Mihai Roșca imediat după promovarea în Liga a III-a, adică la începutul sezonului 2012-2013.
„Cue” a condus Pâncota în liga secundă la sfârșitul campionatului trecut, iar acum i-a predat-o lui Ionuț Popa. Tehnicianul care a mai activat la UTA, Victoria Nădlac ori CFR Timișoara a confirmat că despărțirea s-a produs amiabil. „Cu toată sinceritatea, doresc succes echipei și să rămână în obiectiv. Și să meargă proiectul până la capăt”, a afirmat Cuedan.

Recomandările redacției