razvan

Răzvan Popa, fost director al Direcţiei Tehnice a Primăriei Municipiului Arad, este preferatul primarului Gheorghe Falcă pentru a candida la postul de primar al oraşului, în viitor.

Primarul Gheorghe Falcă a dezvăluit, marţi, într-o emisiune TV, că, din punctul său de vedere, Răzvan Popa ar fi persoana potrivită să candideze pentru postul de primar al Aradului.

„Există un om, îl cheamă Răzvan Popa. Am spus această părere și în partid și în afara partidului. Nu este un om angrenat politic. Este un profesionist în administrație și are viziune în ceea ce privește dezvoltarea orașului. Întrebarea este cum îl convingem? Pentru că Răzvan Popa este un om serios și vede și el că sunt oameni care dau cu pietre sau mușcă tare”, a precizat Gheorghe Falcă.

Edilul-şef a mai spus că cetăţenii vor decide, însă, dacă se doreşte ca în administraţie să vină oameni adevăraţi, aceştia trebuie să fie trataţi cu respect.  „Eu, după atâția ani, nu mă mai uit la omul care mă mușcă. Nici nu mă întorc să iau piatra să dau înapoi. Pentru că pierdem timp. Eu cred că mi-am făcut un scut. Îmi dau seama că nu am cum să-i schimb pe acești oameni și mă duc înainte. Pentru că orașul acesta nu așteaptă să mă întorc înapoi să-l conving pe X sau pe Y. Dacă vrem ca oamenii puternici și adevărați să vină în administrație trebuie să existe măcar respect între noi. Nu înseamnă că trebuie să-l votezi, nu înseamnă că nu îl poți critica. Critică-l, dar civilizat. Și mai trebuie să știm că, în democrație, cetățenii decid”, a mai spus primarul.

Răzvan Popa are 43 de ani și a lucrat, peste zece ani în Primăria municipiului Arad, fiind directorul Direcției Tehnice a instituției.

Recomandările redacției