dragos-sighetAtacantul care a împlinit 26 de ani în luna ianuarie va evolua tot în Liga a III-a în returul stagiunii pe care a început-o în tricoul UTA-ei. Petrică Dragoș s-a despărțit de arădeni la sfârșitul turului, iar a doua parte a campionatului îl regăsește în tricoul echipei CSM Sighetu Marmației.
Trupa din nordul țării a promovat vara trecută în Liga a III-a, sub comanda lui Sorin Cigan, fostul antrenor al UTA-ei și Ineului din prima jumătate a anilor 2000. După promovare, echipa maramureșeană a fost preluată de Dan Dobai.
Acum Sighetul, care și-a făcut o bază sportivă de excepție, e în acest moment pe locul 5 în seria a V-a, la șapte puncte de prima clasată, FCM Baia Mare. ”Am semnat pentru jumătate de an, să vedem ce va fi din vară”, a mărturisit Dragoș, care a mai fost în discuții cu Baia Mare și Cîmpina, pe când prahovenii nu bănuiau că urmează să se retragă din liga secundă. La Sighet e coleg cu Salif Nogo, fotbalistul din Burkina Faso care a jucat pe prima scenă cu Oțelul Galați!
Dragoș a marcat două goluri pentru UTA în turul campionatului și era la a doua experiență arădeană după cea de la ACU. În cariera sa, a mai trecut pe la Oțelul Galați, FC Maramureș și Olimpia Satu Mare.

Recomandările redacției