ineutrimPrima dintre divizionarele trei arădene ce intră în focul campaniei de primăvară este CS Ineu. Zărăndanii joacă în această după-amiază (ora 15) la Lugoj, pe terenul surprizei plăcute a turului în seria a IV-a a Ligii a III-a, căutând să-și ia revanșa și pentru neașteptatul insucces din startul campionatului.
Fiindcă partida vine după o lungă pauză de iarnă, în care și loturile combatantelor au mai suferit modificări pe ici pe colo, e greu de anticipat ceea ce se va întâmpla pe gazonul unde UTA sărbătorea, în vara anului trecut, promovarea în barajul cu Hațegul. „Fiind peste noi în clasament, Lugojul are, la prima vedere, prima șansă. Joacă și acasă, vine și ea după o vacanță lungă, fără meciuri oficiale, dar avem și noi argumentele noastre pentru a debuta cu dreptul în acest an. În primul rând, avem tot lotul valid, pot alege cea mai bună formulă de joc. Apoi, mizez și pe dorința băieților de a duce la bun sfârșit un meci cu miză după atâtea săptămâni de pregătire în niște condiții meteo nu prea bune. Cert este că ne punem speranțe mari într-un rezultat bun, acum să vedem dacă realitatea de pe teren va corespunde cu optimismul nostru”, a precizat Cristian Sculici.
Acesta a ținut să precizeze că echipa sa nu și-a schimbat obiectivul, salvarea de la retrogradare, doar că: „Nu vrem să ne atingem scopul din cauza conjuncturilor, adică a retragerilor din competiție a formațiilor cu probleme financiare. Vrem să ne vedem doar de drumul nostru, să luăm fiecare meci în parte și să încercăm să câștigăm mereu”, a adăugat antrenorul Ineului.
Jucătorii care au împrospătat lotul cu cele mai mari șanse să fie titulari vineri sunt portarul Bujor și atacantul Mașniță. Cel mai probabil, primul „unsprezece” va arăta astfel: Bujor – Zdrențan, Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Bilia – Kocsis, Stănaia, Georgiu, Filimon – Mașniță.

Recomandările redacției