jandarmeriaEfectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au fost angrenate, în cursul săptămânii trecute, în misiuni ce au avut drept scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, acționând zilnic în zona de competență.
Jandarmii arădeni au răspuns apelurilor venite din partea cetățenilor prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau direct la dispeceratul inspectoratului, pentru aplanarea unor stări conflictuale. „Pe timpul misiunilor și acțiunilor punctuale desfășurate, au fost constatate fapte de încă­l­care a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, fapte de comerț ilicit și fapte ce constituie contravenții în domeniul piscicol. În perioada 2-5 martie, au fost aplicate 34 de amenzi”, informa mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.
Deasemenea, în aceeași perioadă, în misiunile desfășurate pe linia menținerii ordinii și liniștii publice, independent sau în sistem integrat, au fost constatate șase infracțiuni cu cinci autori.

Recomandările redacției