sculici2Ineul s-a revanșat în fața Lugojului pentru insuccesul neașteptat din tur. Plecând cu a doua șansă în fața  echipei lui Cosmin Petruescu, zărăndanii au făcut un meci foarte bun în special din punct de vedere defensiv, dar au găsit și drumul spre golul ce a decis destinația punctelor. „Chiar dacă nu am fost perfecți și am mai comis și greșeli, nu pot decât să mă declar mulțumit și să-i felicit pe băieți pentru dăruire. Jucătorii au avut o atitudine bună și am luat pe merit trei puncte de moral, pentru situația din clasament, dar și pentru o primă impresie bună. Partida a fost solicitantă în special pentru fundașii noștri, care au trebuit să fie foarte atenți la multitudinea de mingi lungi și centrări în careu, iar în rarele rânduri când ei au fost depășiți, portarul Bujor și-a făcut excelent treaba”, a afirmat Cristian Sculici la puține minute de la încheierea disputei încheiate cu victoria cu 1-0 a echipei sale.
„Omul victorie” al Ineului a fost tânărul de 19 ani, Vasile Mașniță, aflat la prima reușită pe scena eșalonului trei. „Mă bucur pentru el, căci e un fotbalist talentat și muncitor, care merită toată încrederea noastră. Oricum, când se câștigă, meritul e al întregii echipe, nu doar al celui care înscrie”, a adăugat tehnicianul „alb-albaștrilor”.
Etapa viitoare, zărăndanii o găzduiesc pe Mama Mia Becicherecul Mic, formație care vineri s-a încurcat pe teren propriu cu codașa Știința Turceni (scor 0-0). „Acum ne bucurăm pentru victoria de la Lugoj, dar ne și gândim la meciul de sâmbăta viitoare. Nu ne încălzește cu nimic că Becicherecul nu a câștigat acasă, căci niciun meci nu seamănă cu altul. Noi trebuie să ne păstrăm atitudinea din meciul de astăzi (n.a. vineri) pentru a avea o șansă în fața unei echipe ce nu și-a spus ultimul cuvânt în lupta pentru promovare”, a concluzionat Sculici.

Recomandările redacției