stiliSemnalele negative din meciurile amicale au fost confirmate în prima etapă din retur. Sebișenii s-au împiedicat de CSO Filiași, una dintre echipele fără pretenții ale seriei a IV-a a Ligii
a III-a. Partida de sâmbăta trecută s-a încheiat așa cum a început, iar Naționalul pierde două puncte importante în economia luptei pentru promovare.
„Este un moment complicat pe care trebuie să-l gestionăm cât mai bine, neluând decizii la cald. Trebuie să avem luciditatea să ana­lizăm corect și obiectiv toate greșelile pe care le-am făcut, pentru că au fost destul de multe. Aceste greșeli ne-au costat două puncte, știam că vom întâlni o echipă arțăgoasă, care va trage de fiecare minge, păcat că nu am avut un nivel de concentrare prea bun. Probabil, unii jucători au crezut că nivelul Ligii a III-a este mai slab. Nici cei care au venit de pe bancă nu au adus un plus, nu au fost conectați la importanța jocului. Acest lucru ne-a costat, dar trebuie să remontăm, campionatul se joacă”, a spus Adrian Abrudean imediat după încheierea disputei cu oltenii.
Tehnicianul „alb-albaștrilor” a amintit și de momentul psihologic al confruntării. „Echipa și-a pierdut din încredere când am ratat acel penalty într-un moment important. M-a nemulțumit jocul și unii jucători care puteau mai mult, nu îmi plac cei care păcălesc fotbalul sau cred că meciul e câștigat dinainte. Ne-am încurcat, e destul de rău, dar asta e viața de fotba­list. Trebuie să fim puternici și să mergem mai departe”, a adăugat „Știli”.
„Principalul” liderului din C4 se deplasează în weekend pe terenul singurei echipe ce a învins UTA în turul campionatului. „Mergem la Giarmata, trebuie să ne revenim mental și să câștigăm cele trei puncte. Ei au problemele lor din prima etapă, important e să mergem pregătiți. Dacă ne vor avantaja problemele lor cu atât mai bine, dar trebuie să ne intereseze de noi, nu de ei”, a încheiat Abrudean.

Recomandările redacției