piros-popaTrei puncte luate la „masa verde” din ceea ce ar fi trebuit să fie meciul cu Poiana Câmpina și victoria de sâmbătă i-au ridicat pe cei din Caransebeș de pe ultimul loc, acolo unde a coborât Șoimii Pâncota.
Gruparea din Podgoria arădeană regretă eșecul din fieful gugulanilor, însă Pavel Piroș anunță că alb-negrii se regrupează din mers! Pâncotanii vor să profite la maxim de programarea ce le oferă două săptămâni pline fără meci oficial. În același timp, sub comanda lui Ionuț Popa urmează să ajungă în scurt timp un fotbalist cu experiența primei ligi!
„A fost un meci de orgolii la Caransebeș. Zic eu și zic mai mulți specialiști, a fost la discreția noastră, păcat că ratăm așa mult în fața porții. Echipa a jucat bine, ne-am creat multe ocazii, ceea ce înseamnă că jucătorii sunt bine pregătiți, dar nu putem antrena și gestiona ghinionul. E un moment dificil, sperăm ca în următoarele două săptămâni să putem să ne mobilizăm și să găsim soluții potrivite pentru meciurile Poli și Mioveni”, a analizat președintele Șoimilor.
Deși orizontul a devenit ceva mai îngust după înfrângerea de sâmbătă, Piroș rămâne încrezător că formația sa va fi și la anul în liga secundă: „Dorim ca în play-out să facem o figură frumoasă. Mai sunt multe jocuri în acea fază a campionatului, din informațiile mele mai sunt echipe care se retrag din seria celalaltă, poate Bacău sau Brăila. Cred că sunt șanse să scăpăm de la retrogradare”, a punctat conducătorul din Podgorie.
Piroș a decis să nu pronunțe încă numele fotbalistului așteptat să de­vină „șoim”, dar a precizat că ar putea să apară și mișcări în sens opus: „Mai aducem un jucător cu mulți ani de experiență în Liga I. Dar și pleacă doi-trei, în funcție de ce decidem până marți dimineață. Trebuie să ne punem la punct, nu se poate așa, sunt jucători care nu înțeleg că joacă la Liga a II-a și că trebuie să se prezinte la antrenamente!”
Runda viitoare, pâncotanii asistă de pe margine la desfășurarea etapei a XIV-a. Apoi, o nouă etapă liberă, dar în cont intră 3 puncte, de la Câmpina. Ionuț Popa și ai lui se întorc în iarbă pentru joc pe 21 martie, când Șoimii joacă pe terenul lui Poli Timișoara.

Recomandările redacției