talharia2
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au solicitat Judecătoriei Chişineu-Criş, la data de 10 martie 2015, arestarea preventivă a inculpatului Ciprian Beniamin Colompar şi a inculpatului minor B.I.D., cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu-Criş admiţând propunerea formulată şi dispunând arestarea preventivă a inculpaţilor pe o perioadă de 30 de zile.
“Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că în seara zilei de 08 martie 2015, în jurul orelor 23,00, inculpaţii au profitat de neatenţia persoanei vătămate I. M. – care a intrat în locuinţa sa fără a asigura cu sistemul de închidere poarta ce facilitează accesul în curtea imobilului – şi au pătruns în interiorul imobilului unde au aplicat victimei lovituri de picior în zona capului, determinând căderea acesteia; ulterior, unul dintre inculpaţi a imobilizat victima prinzând-o de gât, în vreme ce coinculpatul i-a sustras telefonul mobil, portofelul şi suma de 100 de lei”, preciza Biroul de presă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpaţilor.

Recomandările redacției