narcis.petre_Runda inaugurală din seria a IV-a a Ligii a III-a a fost extrem de favorabilă „Bătrânei Doamne”. Concurentele directe la promovare s-au împiedicat pe teren propriu în fața unor formații fără pretenții, iar la sfârșitul săptămânii atât Național Sebiș, cât și Mama Mia Becicherecul Mic,  au deplasări destul de grele.
După 0-0 cu Turceniul și înainte de meciul de la Ineu, antrenorul grupării timișene recunoaște că lucrurile s-au schimbat puțin în „ecuația” podiumului. „În acest moment, UTA are prima șansă la promovare. Calculele se pot reface oricând, dar acum, când vorbim, arădenii sunt favoriți. Apoi, am veni la rând noi și de abia apoi Sebișul. Dar, mai și spun că fiecare echipă depinde de ea. Adică dacă una dintre UTA, Becicherec sau Sebiș bat tot până la final la anul va juca în Liga a II-a”, afirmă Narcis Petre.
Tot tehnicianul noului partener al celor de la ACS Poli mai admite faptul că echipa sa și-a pierdut din forță față de stagiunea de toamnă: „Dacă plecările lui Miheț și Silaghi le suplineam cumva, accidentarea gravă a lui Zurbagiu, barometrul nostru de la mijlocul terenului,
ne-a dat total peste cap. Ne lipsește un închizător cu calitățile sale, dar asta nu înseamnă că nu vom căuta să scoatem maxim din toate meciurile rămase de disputat”.
În virtutea colaborării cu ACS Poli, la Becicherec au sosit Balaure și Todorov. Lotul a mai fost întărit și cu Nagy și Centea.

Recomandările redacției