locala4 locala3 locala2 locala1 localaPolițiștii locali din cadrul Poliției Locale Arad, în urma unei acțiuni concertate desfășurate pe raza municipiului în special pe străzile pe care se desfășoară lucrări edilitar-gospodărești, au descoperit o serie de nereguli privitoare la semnalizarea defectuoasă sau chiar inexistentă din perimetrul respec­- tivelor amplasamente.
Viorica Graur, directorul ge­neral al Poliției Locale Arad, ne-a declarat că  „semnalizarea co­respunzătoare a perimetrelor unde se desfășoară lucrări este responsabilitatea integrală a constructorului. Poliția Rutie-ră, în competența căreia intră sancționarea firmelor care se ocupă de aceste lucrări, dar nu le-au marcat corespunzător, va trece, cu siguranță, la amenda­rea nerespectării legislației în vigoare, constructorul nerespec­tând condițiile de autorizare impuse de Primăria Arad, anterior începerii lucrărilor”.
Polițiștii locali punctează stră­zile unde cetățenii se pot confrunta cu prblema lipsei indicatoarelor din preajma locurilor unde se efec­tuează lucrări: str. Ștefan cel Mare, Milcov, Ardealului, Bihorului, res­pectiv Calea Aurel Vlaicu.

Recomandările redacției