carburant
Oamenii legii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Arad au identificat şi reţinut doi bărbaţi bănuiţi că ar fi sustras 60 de litri de carburant, din rezervorul unui autobuz parcat în localitatea Munar.
În fapt, în noaptea de 06/07 martie 2015, cei doi bărbaţi, de 25, respectiv 20 de ani, ambii din judeţul Timiş, au fost surprinşi în flagrant de către poliţişti, în timp ce au sustras cantitatea de 60 de litri din rezervorul unui autobuz parcat în localitatea Munar. Cei doi au abandonat recipientele în care au sustras carburantul şi, deşi au fost somaţi de către poliţişti, au încercat să fugă de la faţa locului, cu un autoturism.
“Au fost prinşi la scurt timp după ce aceştia au fugit cu maşina. Nu a fost nevoie să folosim armamentul din dotare, dar nici să organizăm filtre. Cei doi bărbaţi au fost reţinuți, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe Lângă Judecătoria Arad, cu propunere de arestare preventivă”, ne-a declarat comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Astfel de evenimente au mai avut loc şi în alte rânduri în această zonă, suspecţii fiind din judeţul învecinat nouă.

Recomandările redacției