accident mortal
Un bărbat de 30 de ani a murit electrocutat, joi, în jurul orei 13,30, după ce a efectuat o manevră periculoasă cu un utilaj de construcţii, pe un tronson al utostrăzii Nădlac-Arad.
Se pare că bărbatul, care lucra la intersecţia unui drum din oraşul Nădlac cu autostrada, a manevrat braţul utilajului foarte aproape de linia de medie tensiune şi, cel mai probabil din cauza umezelii, s-a produs un arc voltaic care a dus la curentarea acestuia.
La faţa locului, în primă fază, a fost chemată de urgenţă o autospecială de tip SMURD din cadrul oraşului Nădlac, cadrele medicale încercând din răsputeri să-l salveze pe bărbat. În ajutorul acestora, la faţa locului a sosit şi un elicopter SMURD, pentru a-l transporta la Spitalul din Timişoara, dar, din păcate, după o oră de resuscitări, inima bărbatului a încetat să mai bată.
“Conform procedurilor, cazul este anchetat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad, sub comanda unui procuror, ţinând cont că vorbim de o moarte violentă”, ne-a declara comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Bărbatul lucra pentru firma Astaldi, cea care a câştigat licitaţia pentru lucrările de pe utostrada Nădlac-Arad.

Recomandările redacției