filimonCucerind 12 puncte din 15 posibile, formația din Țara Zărandului a avut parcurs de echipă de podium în ultimele etape de campionat. Debutul returului a fost și el perfect, golul lui Mașniță aducând trei puncte mari din deplasarea de la Lugoj.
Mâine, de la ora 15, e rândul unei alte formații din județul Timiș să se afle față în față cu ineuanii, misiunea fiind infinit mai dificilă. Pe „Centralul” ineuan sosește echipa de pe locul doi în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a, aflată în plină luptă pentru promovarea în eșalonul secund. Mai mult, Mama Mia Becicherecul Mic este echipa ce i-a aplicat cea mai se­veră înfrângere formației „alb-albastre”. A fost 0-8 în turul campionatului, însă între timp lucrurile s-au schimbat radical. „Vrem să demonstrăm că eșecul dureros din tur a fost doar un accident, o întâmplare, că alta e fața noastră. Avem destule argumente de partea noastră, o să încercăm să le materializăm la ora meciului, având în cap doar cele trei puncte. Respectăm orice adversar, cu atât mai mult echipa de pe locul doi. Ne-am propus ca în acest retur să nu mai avem statutul de surpriză, chiar dacă plăcută, ci vrem să ne facem respectați. După victoria de la Lugoj, băieții au revenit rapid cu picioarele pe pământ, s-au antrenat bine săptămâna aceasta și suntem pregătiți să facem un meci bun. Sperăm într-o nouă victorie”, a precizat Cristian Sculici, care are tot lotul valid pentru confruntarea de sâmbătă după-amiază.
Omologul său de pe banca Mama Miei e conștient că în ciuda diferenței mare de scor din tur, echipa sa nu pleacă neapărat cu prima șansă în meciul de sâmbătă. „Mi se pare că mai au doar 4-5 jucători în formula de start față de toamnă, pe când noi am pierdut fotbaliști din primul unsprezece. După cele întâmplate etapa trecută, și la capitolul moral Ineul stă mai bine. O victorie la Lugoj nu o obții ușor, pe când noi nu ne așteptam să nu trecem de Turceni. Din fericire, în fotbal niciun meci nu seamănă cu altul, iar atâta timpt cât voi fi antrenor la Beciceherec îmi voi îndemna elevii să încerce să câștige orice meci, indiferent de adversar”, a punctat Narcis Petre. În virtutea colaborării cu ACS Poli, la Becicherec au sosit Balaure și Todorov. Lotul a mai fost întărit și cu Nagy și Centea. Față de tur, din schemă au ieșit Miheț și Silaghi, dar și Zurbagiu care s-a accindetat grav la genunchi și va rata tot restul sezonului.
Formații probabile:
CS Ineu: Bujor – Zdrențan, Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Kocsis, Bilia, Georgiu, Stănaia – Filimon, Mașniță. Mama Mia: Filip – Ștefanovici, Telescu, M. Toma, Negruț – Hodiș, Luță, Z. Radu, Balaure – Sturza, Steop.

Recomandările redacției