chivoTribuna de aproximativ 500 de locuri a bazei sportive de la Giarmata a fost aproape plină la meciul zilei de vineri din seria a IV-a a Ligii a III-a. După pasul greșit făcut cu Filiașul, Sebișul risca să piardă aproape totul în cazul unui eșec pe terenul formației de pe locul 4 în clasament. Prin urmare, meciul a suscitat destul interes în special din partea contracandidatelor la promovare.
Utiștii Roland Nagy, Claudiu Drăgan, Dan Stupar și fotbaliștii Strătilă, Bodea, Silaghi sau Ousmane le-au ținut, probabil, pumnii timișenilor, același lucru fiind valabil și pentru Narcis Petre, antrenorul Becicherecului. Foști colaboratori ai Sebișului, Ionuț Popa și Mihai Petcuț au tras cu Naționalul, însă au existat și destui spectatori neutri.
Cel mai de seamă dintre ei a ajuns la meci în debutul reprizei secunde. Gheorghe Chivorchian, fost președinte la Poli în „era” Iancu, actual secretar general al Federației Române de Fotbal, a fost bucuros de revedere cu druckerii din zonă. „Oficialul” de la Casa Fotbalului s-a întreținut și cu Dan Alexa, antrenorul lui ACS Poli, „Chirurgul” mai având discuții amicale și cu fostul său coleg de la Dinamo, Claudiu Drăgan, Gheorghe Feieș, primarul Sebișului sau Ionuț Popa, adversarul său de peste o săptămână dintre timișoreni și Șoimii Pîncota.
Și divizionara secundă arădeană a fost bine reprezentată la meci prin câțiva fotbaliști, dar și prin directorul sportiv, Sorin Tarcea și fostul antrenor, Dan Cuedan.

Recomandările redacției