stiliSebișenii și-au reluat rapid cursa spre promovare după o victorie clară în „fieful” singurei echipe ce a bătut-o pe UTA în turul campionatului. Deși în economia clasamentului remiza cu Filiașul s-ar putea să conteze la final, din punct de vedere fotbalistic și psihic, rămâne deocamdată un vis urât.
„Cel mai mult mă bucur că bă­ieții au trecut peste semieșecul de săptămâna trecută. A fost un accident atunci, eu am avut și am mereu încredere în băieți. Am obținut o victorie meritată pe un teren greu, îi felicit pe toți pentru cum s-au dăruit pe teren și pentru cele trei puncte cucerite aici. Mo­ralul nostru este mai bun acum, din păcate mi-ar fi plăcut să avem meci oficial și săptămâna viitoare (n.a. această săptămână). Pe de altă parte, avem două săptămâni la dispoziție să pregătim în liniște meciul cu UTA”, a punctat Adrian Abrudean la finalul disputei de la Giar­mata.
Antrenorul grupării de pe malul Crișului Alb a surprins puțin prin trecerea pe bancă a „greilor” Străuț, Huiban sau Radu, în timp ce Apostol nu a prins nici măcar lotul de 18. Mai mult, Sebișul a început în formula 4-4-2 (în amicale și cu Fliașul s-a jucat în 4-2-3-1), fără niciun atacant de meserie pe teren. „A fost o alegere a staff-ului tehnic din mai multe motive. Cei mai în formă jucători vor evolua mereu la mine. Astăzi (n.a. vineri), cei care au jucat în atac și-au făcut datoria, chiar dacă sunt mijlocași ofensivi. Oricum, eu mă bazez pe toți jucătorii din lot, iar de la atacanți mă aștept ca și ei să marcheze când intră pe teren. Mă bucur pentru Ionuț Radu, chiar dacă el a venit azi de pe bancă”, a adăugat „Știli”.
Și după dificila deplasare de la Giarmata, portarul Miron a rămas cu cele 4 goluri încasate în turul campionatului și asta chiar dacă timișenii au beneficiat de un penalty. Beloescu a tras, însă, flegmatic, „scărița” sa mergând în bară, enervându-și la culme antrenorul și coechipierii. „Țin mult să nu luăm gol, în filozofia mea despre acest joc este primordial să păstrăm poarta noastră intactă. E adevărat, am riscat la acel penalty, în opinia mea, ușor acordat. Dar, se întâmplă în fotbal. Așa cum am ratat și noi etapa trecută, tot așa a ratat și Giarmata astăzi. Dar, chiar dacă ar fi marcat, tot am fi obținut victoria”, a concluzionat Abrudean.

Recomandările redacției