rugby-aradSpartan Oradea, o echipă formată din rugbiști veterani, a fost partenerul de întrecere în primul amical al primăverii pentru CS Universitatea Aurel Vlaicu.  Pe terenul din Sânicolau Mic, teamu arădean, lipsit de aportul experimentaților Grindei, Stoica și Maxim, s-a impus cu scorul de 35-12 (5-2 la capitolul eseuri).
„Studenții” au aliniat o echipă foarte tânără, cu o medie scăzută de vârstă, în jur de 20 de ani, antrenorul Marian Grindei recunoscând că intenția sa este să vadă potențialul „copiilor” pe care-I are la dispoziție. Într-adevăr, în această pauză competițională, au sosit pe malul Mureșului juniorii timișoreni, Poinar, Nicolae și Craiu, Butcura, de la Orțișoara, Andrei Farcaș și Adrian Barna, plus Afloare, sosit de la Rulmentul Bîrlad.
Probabil, în amicalul de joi, cu Știința Petroșani, tot de pe terenul din Sânicolau, CS UAV va încerca să alinieze cea mai bună formulă, ca un ultim test înainte de debutul în noua sta­giune a Diviziei Naționale. Duminică, 29 ianuarie, la Arad sosește Bucovina Suceava. Obiectivul campionatului pentru trupa arădeană este accederea în play-off, adică o clasare pe unul din primele 5 locuri la finalul  sezonului regulat.

Recomandările redacției