bujorNoul portar al Ineului a avut o evoluție aproape perfectă în meciul cu Nuova Mama Mia Becicherecul Mic. Inclusiv la golul reușit de timișeni, Cătălin Bujor a salvat în primă instanță miraculos în fața lui Balaure și a atins până și mingea lui Hodiș trimisă din numai 4 metri, însă insuficient pentru a a o împiedica să intre în plasă.
În rest, goalkeeperul a scos din vinclu două mingi grele, a ieșit impecabil pe centrări, dar a și reparat prompt eroarea lui Tomuț care l-a pus în situație de gol pe Steop. „Chiar dacă, poate, mă așteptam să am și mai mult de lucru, meciul a fost foarte greu. Trebuie să le mulțumesc și colegilor din fața mea că nu m-au expus prea mult, dar și celorlați coechipieri care au construit și fina­lizat jocul cu două goluri frumoase. E o victorie pe cât de muncită pe atât de meritată, ce se adaugă celei de la Lugoj. Deși ne doream mult într-un astfel de start de retur, poate nu credeam cu adevărat că vom lua maxim de puncte”, spune Bujor, care e bucuros că foștii fotbaliști ai Gloriei au devenit „piese” importante la Ineu.
Pe lângă el, Hulbăr și Wild au fost titulari și integraliști în defensivă, „Neamțul” fiind chiar căpitanul echipei, iar Filimon a părăsit doar în prelungiri terenul după ce marcase chiar golul victoriei. „Suntem un alt grup acum, ce reprezintă Ineul și care atrage atenția asupra lui. Avem forță, vom pune destule probleme în această primăvară. Ne propunem să câștigăm fiecare meci, nu ne interesează cu cine jucăm și ce obiective are fiecare. Dacă alte echipe sunt mai bune decât noi să demonstreze pe teren, iar aici mă refer și la Sebiș sau UTA!”, a mai subliniat Cătălin Bujor.
Ineul și-a asigurat serviciile portarului de 24 de ani după ce Krisztian Bak nu a respectat programul echipei în debutul pregătirilor de iarnă și a fost cedat în cele din urmă sub formă de împrumut la Curtici.

Recomandările redacției