nagyBătrâna Doamnă a sărit un loc în clasamentul din C4 și e la patru puncte de Național Sebiș, față de care are un meci mai puțin și o așteaptă pe propria arenă peste două săptămâni.
Dacă trupa de pe malul Crișului Alb a recuperat din terenul pierdut în runda inaugurală a returului odată cu victoria de ieri de la Giarmata, Mama Mia Becicherecul Mic e în cădere. „Băieții cu pizza” au remizat săptămâna trecută acasă cu Turceni, iar sâmbătă s-a întors înfrântă de la Ineu. A fost primul eșec stagional pentru echipa lui Petre Narcis, aflată acum la un punct în spatele UTA-ei (are un meci mai mult decât arădenii).
Roland Nagy rămâne la părerea că prea multe nu s-au schimbat, chiar dacă timișenii au greșit două etape la rând. „În tur ni s-a întâmplat și nouă să facem egal și să pierdem următorul joc (n.r. cu Filiași respectiv Giarmata). Sunt convins că «Mama Mia» va reveni, n-au pierdut niciun joc până acum. Eu zic că lupta e în trei. Trebuie să avem concentrarea să fim pe primul loc după cele zece jocuri rămase”, apreciază antrenorul arădenilor.

Recomandările redacției