petreNuova Mama Mia Becicherecul Mic a reușit să-și compromită mare parte din șansele la promovarea în Liga a II-a după ce a luat un singur punct contra Turceniului și Ineului. În Țara Zărandului, timișenii au cedat cu 2-1 după o prestație modestă, asumată chiar de tehnicianul lor la finalul.
„Este prima noastră înfrângere, echipa mea este în sufe­rință. Nu marcăm, sau marcăm foarte greu, nici nu construim jocul așa cum ar trebui. Sincer vă spun, sunt total dezamăgit. Cred că presiunea a apăsat prea mult pe umerii unor jucători, care după părerea mea, au și nu au valoare pentru echipa noastră. În tur am fost de departe cea mai bună echipă din serie, mai ales că am jucat numai pe teren, dar acum se pare că nu putem suplini absența unor jucători, cea mai importantă rămânând cea a mijlocașului defensiv Zurbagiu”, consideră Narcis Petre.
Imediat „principalul” formației „alb-roșii” și-a expus părerea și des­pre contracanditatele la câștigarea seriei a IV-a a Ligii a III-a: „Din păcate, doar Sebișul și UTA au rămas să se lupte la promovare, noi suntem o echipă mică. Era o luptă în doi încă de la începutul returului. Ne plăcea nouă să spunem că vom conta și noi, dare eu știam exact ce soluții avem în echipă, care ne este bugetul și toate restul ce derivă de aici. În schimb, celelalte competitoare joacă și cu ăia în negru și cu alealalte echipe din serie. Le doresc baftă UTA-ei și Sebișului, dar le anunț încă de pe acum că la Becicherec vor avea viață grea”.
Acuzând unele decizii ale „fluie­rașilor” în disputa de la Ineu, Petre a adăugat: „Din păcate, astăzi (n.a. sâmbătă), dar și la meciul de acasă cu Turceniul am fost ciupiți de arbitri, care permit prea multe trageri de timp prin care reușesc să te scoată din joc. E dureros pentru noi că suntem arbitrați de maniera asta. Dar, până la urmă, nu are rost ne plângem prea mult, căci în multe situații nici jocul echipeie mele nu a strălucit. Atâta putem în momentul actual, sperăm să creștem măcar ca și exprimare în joc”.
Ineul? „O echipă mult schimbată în bine față de tur, dar chiar și așa nu ne-au pus mari pro­bleme. Practic, ne-am bătut singuri la ce greșeli elementare am comis”, a concluzionat Narcis Petre.

Recomandările redacției