hlistei-craiovaCătălin Hlistei a decis meciul tur, dar a doua confruntare dintre UTA și Craiova l-a regăsit în linia a doua. Roli Nagy i-a dat drumul imediat după golul primit și, alături de ceilalți nou-intrați, mijlocașul a adus revigorarea așteptată în ofensiva arădeană.
„Mă bucură intrarea celor de pe bancă, există o concurență bună. Trebuie să o menținem, e nevoie de fiecare, chiar dacă avem puține meciuri. Unii sunt la limita suspendărilor, pot interveni accidentări”, a comentat antrenorul.
„Important e că am câștigat. Mă bucur mult că am marcat. În amicale n-am avut evoluții foarte bune, am avut o perioadă mai slabă, dar în campionat am început bine, chiar dacă n-am intrat de la început. Mă bucur pentru cele trei puncte”, a spus Hlistei.
„Fiecare în parte, și cei din primul unsprezece, și cei de pe bancă, trebuie să venim cu plus. Jucăm pentru UTA și trebuie să dăm totul”, a adăugat blondul fotbalist.
Imediat după ce a marcat, Hlistei a alergat să-l îmbrățișeze pe Zsolt Nagy, fizioterapeutul UTA-ei: „Lui îi dedic golul, m-a ajutat foarte mult”.
Atenția taberei arădene se îndreaptă spre deplasarea de la Pandurii II. Meciul de vineri se joacă la Rovinari și roș-albii vor să vină învingători și de acolo.
„Au echipă tânără foarte bună, au bătut Giarmata, dar noi mergem să luăm toate punctele, nu concepem alt rezultat!”, a încheiat Cătălin Hlistei.

Recomandările redacției