accident trafic

Update 2:
Comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a declarat că, din primele cercetări, se pare că este vorba de o tamponare. Autoturismul nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un TIR care se afla în faţa lui şi a intrat în plin în acesta.
Nu au fost înregistrate victime, dar s-a circulat pe un singur fir până la înlăturarea autovehiculelor de pe DN7.

Update1:
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 9:10, traficul rutier a fost reluat, în condiţii normale, pe DN7 Deva – Arad.
Amintim că, din cauza unui accident rutier care s-a produs între localităţile Bârzava şi Conop, traficul rutier a fost oprit pe sensul de mers către Arad. S-a circulat pe un fir, alternativ.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri, în jurul orei 8,00, pe DN7 Deva – Arad, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un fir, alternativ, din cauza unui accident rutier care s-a produs între localităţile Bârzava şi Conop.
În acest eveniment rutier au fost implicate un tir şi un autoturism.
Este blocat sensul de mers către Arad.
Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Recomandările redacției