Pecica curatenie

Așa după cum ne spunea într-un interviu recent Petru Antal, primarul orașului Pecica, una din prioritățile administrației dar și a întregii comunități este imbunătățirea continuă a imaginii orașului. Un prim-punct al acestei tendințe este firește asigurarea unei curățenii stradale deosebite.

Astfel, după cum ne preciza  Pavel Sinka, consilier pentru comunicare din cadrul primăriei Pecica odată cu venirea primăverii, administraţia locală pecicană vine în sprijinul locuitorilor din oraş şi satele aparţinătoare şi ridică crengile provenite din toaletarea arborilor şi pomilor din gospodărie sau de pe stradă. Acţiunea a început luni, 16 martie, şi durează trei săptămâni, până în data de 3 aprilie. Angajaţii Primăriei ajung în fiecare zi de luni în zona 100 şi pe strada 2, marţi în zona 200 şi pe strada 1, miercuri în zona 300 şi zona 500, joi în zona 400 şi pe strada 3, iar vineri în satele aparţinătoare Turnu şi Sederhat. Autorităţile roagă toţi cetăţenii să se încadreze în intervalul de trei săptămâni. Foarte important de reţinut că se colectează doar crengile, iar acestea să fie scoase doar în dimineaţa zilei în care muncitorii vin să le colecteze“.

Și pentru încheia subiectul mai trebuie adăugat că, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local Pecica nr. 91 din 2010, în toate celelalte zile este interzisă depozitarea acestui gen de materiale pe domeniul public.

 

Recomandările redacției