tigari

În cadrul unei acţiuni desfăşurate de către poliţiştii Secţiei nr. 9 de Poliţie Rurală Sebiş şi ai posturilor de poliţie arondate, au fost depistate mai multe persoane care deţineau şi comercializau ilegal ţigarete.

Astfel, la Buteni au fost depistate trei femei de 57, 48, respectiv 30 de ani, care deţineau ilicit şi ofereau spre comercializare ţigarete netimbrate.

Conform legislaţiei în vigoare, femeile au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 de lei, întreaga cantitate de ţigarete fiind reţinută în vederea confiscării.

Şi la Chisindia, poliţiştii au depistat o persoană care  oferea spre vânzare ţigări  fără a deţine documente legale de provenienţă, astfel încât aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei.

„În cadrul acţiunii, poliţiştii au mai depistat persoane care au comercializat ilegal cafea şi alte produse, acestea fiind sancţionate, iar mărfurile reţinute în vederea confiscării”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.

Recomandările redacției