ziua politiei

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, care se sărbătoreşte în fiecare an, la 25 martie, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad va organiza o serie de manifestări menite să marcheze însemnătatea acestei zile.

Astfel, în data de 24 martie, la sediul IPJ Arad va avea loc Ziua Porţilor Deschise, prilej în care arădenii vor putea să asiste la o prezentare a dotării şi tehnicii folosite de către poliţiştii arădeni.

De asemenea, în curtea inspectoratului vor fi expuse autoturismele din dotarea IPJ Arad:  VW,  autospeciale Dacia Logan, autovehiculele folosite de către luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale şi Laboratorul Criminalistic.

Poliţiştii vor mai pregăti arădenilor, momente speciale în care vor avea loc demonstraţii ale poliţiştilor cu câinii de serviciu.

De la aceste activităţi nu vor lipsi poliţiştii de prevenire şi proximitate, care vor oferi arădenilor recomandări preventive si consiliere de specialitate.

Ziua Porţilor deschise va fi organizată în data de 21, respectiv 23 martie a.c., şi la Poliţiile orăşeneşti Pecica, Pâncota şi Ineu.

Recomandările redacției