sandu bilanFostul fotbalist al echipelor Gloria, Șiria, Curtici, Telecom ori Pâncota a devenit, de două săptămâni, antrenor-jucător al echipei Șoimii Livada. Aflat la a doua experiență ca antrenor după cea de la Șiria, Sandu Bilan era echipier al trupa din Liga a VI-a încă din vara trecută, iar acum, la propunerea primarului Militon Șerb și a consilierilor apropiați ai echipei, a trecut și la conducerea băncii tehnice.
„Au decis că vor să facă ceva, în timp. Se dorește renovarea bazei sportive și să facem o echipă bună. Anul ăsta nu zic nimic, nici n-am șanse, dar încercăm la anul să promovăm în Liga a V-a”, a punctat Bilan, cu gândul să se și stabilească în Livada: „Voi deveni de-al lor, mă mut acolo, vreau să fac ceva pentru comună, nu merită să stea în promoție”.
Mereu tânărul Ioan Dronca („Buji mic”) e între buturile Șoimilor, care contează acum pe localnici. Livada, din conducerea căreia mai face parte Dani Bolcaș, președinte-jucător, e acum pe locul 7 în „Promoție A”. În ultimele trei amicale de dinaintea reluării: 4-4 cu Real Horia, 6-3 cu Speranța Chier și
3-2 cu Cermeiul lui Mircea Aslău. „Ultimul meci a fost foarte bun din punct de vedere tactic pentru noi, am stat bine în teren. Suferim puțin numeric, dar eu zic că echipa e în progres, după aceste jocuri”, a remarcat Sandu Bilan, care încheie programul amicalelor cu AS Dorobanți (sâmbătă) și Șoimii Șimand (miercurea viitoare).
„În prima etapă întâlnim Voința Semlac, sperăm într-un rezultat bun. Cum de altfel sper să avem cât mai multe de acum încolo. Important e că se vrea ceva la echipă și că se schimbă atitudinea”, a conchis proaspătul antrenor-jucător.

Recomandările redacției