hlisteiDupă antrenamentul condus de Roli Nagy ieri dimineață, trupa roș-albă a luat drumul Târgu-Jiului. Arădenii au petrecut noaptea de dinaintea meciului la Hotelul Sport, din orașul lui Brâncuși, iar astăzi sunt la Rovinari pentru confruntarea cu Pandurii II. Se joacă pe stadionul Tineretului, de la ora 15,00.
„Obiectivul e clar. Întâlnim o echipă tânără, care a arătat și în tur calitate, în special în repriza a doua. Jucăm, din informațiile mele, pe un teren bun spre foarte bun, lucru pozitiv, e ceea ce ne interesează și pe noi. Cum toate echipele se mobilizează cu UTA, așa vor face și ei și vor da totul. Dar noi știm că trebuie să venim cu toate cele trei puncte”, e avancronica făcută de antrenorul principal al arădenilor.
Cătălin Hlistei, unul din eroii arădeni în ultima rundă, e pe aceeași linie: „E meci greu, ne-au pus destule probleme în tur, dar nu concepem alt rezultat în afară de victorie”.
UTA a fost ferită de accidentări, așa că Roli Nagy are de unde alege. O echipă probabilă: Bodea – Voicu, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Tudor, Chindriș, Piț – Szekely, Silaghi.
Meciul de la Rovinari e condus de Robert Avram (Pitești) – Gheorghiță Bălan (Pitești), Alin Saraol (Deva). Dan Monea (Aiud) și Adrian Cocoș (Reșița) sunt cei doi observatori.

Recomandările redacției