radulipDivizionarele trei și patru arădene  ce au avut weekend liber s-au înfruntat sâmbătă dimineață pe „Centralul” din Sebiș. Mai experimentați și mai valoroși, sebișenii             s-au impus la scor: 4-0, după reuși­tele semnate Bozian, Radu, Ologu și Sulea. Tot gazdele au mai avut și două bare prin aceiași Ionuț Radu și Bogdan Bozian. „Le mulțumesc lipovanilor pentru că au acceptat să joace cu noi, cred că a fost un antrenament util pentru ambele echipe. Implicarea a fost bună, nu am avut accidentați, cel puțin eu mi-am atins scopul pentru acest weekend în care nu am avut programat meci oficial”, a punctat Adrian Abrudean, antrenorul liderului din C4.
„Am întâlnit o echipă superioară nouă, dar important este că ne-am făcut antrenamentul. Băieţii s-au mişcat bine, am avut şi noi câteva ocazii, dar nu asta contează”, a adăugat și Ma­rius Grad, care nu a putut conta pe câțiva fotbaliști importanți, precum Moisa, Țițca, S. Popa sau Pavel.
Formații:
Sebiș: Miron (Șoltesz) – Miheț, Bier, Dicu, Neacșu – Lazea (Străuț, Roman), Poiană (Apostol) – Ologu (Huiban), Bozian (Digbeu), Călin (Sulea) – Radu.
Lipova: Marinca – Denuţ, Calancea, Edu, Iercan – Ghergar, Cati, Biro, Zoica – Petrilă, Borteş. Au mai jucat: Borlean, Gornic, Ghiţă, David şi Bruţ.

Recomandările redacției