pit rovinariÎn primul meci al UTA-ei din retur, cel cu Viitorul Craiova, succesul arădean s-a conturat după ce Roli Nagy îi înlocuia pe Claudiu Tudor și Adi Piț, doi dintre fotba­liștii chemați să crească siguranța.
La Rovinari, ambii s-au regăsit în primul unsprezece și n-au dezamăgit. Tudor a căutat să verticalizeze mult, în bună măsură i-a reușit, și a centrat excelent la golul lui Hlistei. Piț a recuperat o serie de mingi grele, a centrat, a apărut și la finalizare, foarte puțin despărțindu-l de un alt gol roș-alb. Amândoi au arătat dispoziție mare la efort în Gorj. Mai departe, Szabolcs Szekely, chiar dacă n-a marcat, a jucat mereu rolul hărţuitorului.
„Am avut discuții, am ana­lizat ce a fost în primul joc. Dar atunci a fost un joc câștigat, chiar dacă unii au fost sub potențialul lor. Dar astăzi (n.r. vineri) și-au arătat valoarea. Pe Tudor a trebuit să-l schimb datorită unei probleme la spate de care sperăm că va scăpa în curând. Piț, știam că poate juca ce a arătat și azi, poate mult mai mult, încă se confruntă cu problemele nivelului. Dar e un jucător care vine cu plus și de care avem nevoie. Și Copil a intrat pozitiv. E concurență, e foarte greu, sperăm să avem insipra­ție pentru următorul joc pe care îl pregătim”, a comentat antre­norul Roland Nagy.

Recomandările redacției