alexaACS Poli a învins-o pe Şoimii Pâncota cu 1-0, dar tehnicianul timişorenilor nu era foarte încântat după meci. Dan Alexa şi-a criticat dur jucătorii pentru felul în care au evoluat în faţa ultimei clasate.
„Sunt trei puncte foarte importante, am pus presiune tot meciul pe adversar. Aştept mai mult de la echipa mea, să joace cum au arătat în pregătiri. Dar sunt total nemulţumit pentru ce s-a întâmplat azi. Probabil a contat şi psihologic, dar nu au scuză. Probabil vom promova şi trebuie să arătăm bine. E cel mai slab meci acasă, după cel cu Vâlcea. Sunt trei puncte, dar vreau şi joc”, a declarat Dan Alexa.
„Cânu e jucător valoros, s-a întâmplat să dea el. E unul dintre cei mai importanţi. Totuşi, am pus o presiune, dar nu ceea ce vreau eu. Greoi, la ocazii ne-am bătut joc. Avem cinci puncte faţă de Reşiţa, în condiţii normale aveam opt. Noi suntem principalii contracandidaţi, azi (n.a. sâmbătă) am jucat cu o presiune nejustificată”, a precizat Alexa.
Tehnicianul bănăţenilor consideră că echipa sa nu a fost foarte concentrată iar cele mai multe faze peri­culoase au venit în urma fazelor fixe.
„Am avut şi acum o discuţie, normal că voi avea. Nu accept aşa ceva. Deconcentraţi, nu pu­tem fi aşa. Vreau mai mult. Golul vine. Prefer să joc altfel, pentru că jucând bine victoriile vor veni. Şi azi am dominat, am presat, dar doar din faze fixe, nu am reuşit prin joc. Doar o situa­ţie mare prin Pedro, ar fi fost atunci o descătuşare. Am schimbat şi sistemul, am jucat cu trei în atac şi am reuşit. Prin Doman am reuşit asta. Dar repet, mai mult prin faze fixe. Doman e un jucător de primă ligă. Bărbuţ a avut o absenţă şi se vede că a stat o lună. Noi avem jucători foarte buni”, a mai spus „Chirurgul”.

Recomandările redacției