DSPTrei dosare au fost depuse la Autoritatea Națională a Funcționarilor Publici de la București pentru înscrierea la concursul de director al Direcției de Sănătate Publică Arad. Este vorba despre doctorul Edy Mihail Nicolau – medic anestezist la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, locația fostului Spital Municipal, dr. Laura Nicolescu-actuala directoare a DSP, şi Paul Alexandru, medic veterinar.
Prima etapă a concursului s-a încheiat ieri, prin verificarea dosarelor. În urma analizării lor, comisia Autorităţii Naționale a Funcționarilor Publici a decis că medicul veterinar Paul Alexandru nu corespunde pentru funcţia de director al DSP, dosarul său fiind  respins. În acest fel, pe data de 1 aprilie, la proba scrisă, vor participa Laura Nicolescu şi Edy Mihail Nicolau.
Laura Nicolescu ne declara îna­inte de a afla cu cine se va lupta pentru funcția de director al DSP că este foarte sigură pe capacitatea ei de învățare și că eventualii săi contracandidați nu au nici cea mai mică șansă. „Am luat toate examenele din viața mea. Nu am picat nici unul. Sper să nu se înscrie nimeni… pentru binele lor”, spunea zilele trecute, mai în glumă mai în serios, Laura Nicolescu.

Recomandările redacției