cermeiPrimele două etape ale returului din Liga a IV-a nu au dus lămuririle necesare în ceea ce privește lupta la supremație. Pecica și Zăbraniul au obținut doar  remize, dar și Crișul sau Lipova au păstrat distanța. Tot în expectativă stătea și formația prezidată de Petre Bulza, dar speranțele de obținere a primului loc au fost zguduite de eșecul din runda precedentă în fața celor de la UTA II. „Poți să fi pentru acest eșec doar dacă te uiți la locul din clasament al adevrsarilor noștri. Dar, au venit cu șapte, opt jucători de la prima echipă, fotbaliști care fac antrenamente zi de zi, în timp ce jucătorii noștri merg la joburile lor zilnice. Sigur, am avut și unele mici probleme de atitudine, dar ei au fost mai buni, diferența s-a făcut la pregătire”, a comentat înfrângerea de duminica trecută, Mircea Aslău.
Antrenorul Cermeiului a vorbit și despre „duelul” cu Lipova, care va avea loc tot duminică: „Nu e un meci în care încercăm să mai o prindem pe Pecica, pentru că noi avem alte obiective. Ne-am dorit obținerea a cât mai multor victorii pe fondul unui joc cât mai bun, nu ne interesează să prindem liderul din urmă. Va fi un meci de luptă, de care pe care, o partidă cu trei puncte importante pe care sper să le obținem noi”.  Lunca Teuz Cermei nu are pro­bleme de lot pentru confruntarea de duminică, una extrem de importantă pentru Lipova, care este la o distanță de cinci puncte față de Pecica, dar are și un meci mai puțin disputat. La centru va arbitra Alin Deac, ajutat la cele două margini de Emil Cristea și Paul Ardelean. Observatori vor fi Claudiu Tripa și Daniel Scridon.
La final de săptămână, restul etapei a 16-a a Ligii a IV-a Arad mai programează meciurile: Aqua Vest – Crișul Ch. Criș, Banatul Sînicolau Mic – UTA II, Progresul Pecica – Voința Mailat, Păulișana Păuliș – Unirea Sîntana (sâmbătă, ora 15), Național Sebiș II – Frontiera Curtici (duminică, ora 15). Victoria Zăbrani stă.

Recomandările redacției