clm[1]

Consilierii locali se vor întruni, marţi, 31 martie, la şedinţa ordinară a lunii, proiectele de pe ordinea de zi vizând doar reglementări.

Astfel, pe ordinea de zi se găseşte proiectul de hotărâre privind aprobarea Situaţiilor Financiare la data de 31 decembrie 2014, un proiect cu privire la modificarea statului de funcţii al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului, un proiect cu privire la acceptarea radierii dreptului de servitute de trecere asupra terenului situat în municipiul Arad, strada Rosmarinului, nr. 6, aflat în proprietatea unei persoane fizice.

Pe lista proiectelor se mai regăseşte un proiect privind aprobarea dreptului de uz şi de servitute către S.C. E.ON Gaz Distribuţie S.A. pentru suprafaţa de 2.404,80 mp, aparţinând domeniului public al municipiului Arad,  şi unul privind aprobarea dreptului de uz pentru suprafaţa de teren de 400 mp şi de servitute de trecere aeriană pe o lungime de 3,95 km către S.C. Enel Distribuţie Banat S.A., în cartierul Cadaș-Silvaș.

La finalul şedinţei, consilierii vor alege preşedintele de şedinţă pentru perioada aprilie – iunie 2015.

 

Recomandările redacției